ГоловнаПолітика

Ющенко: перспектив у Об'єднаної опозиції немає

Екс-президент назвав колишніх членів своєї партії "політичними приймаками".

Ющенко: перспектив у Об'єднаної опозиції немає
Фото: Макс Левин

Екс-президент України Віктор Ющенко вважає, що у Об'єднаної опозиції немає перспектив.

Про це він розповів під час прес-конференції в Черкасах, повідомляє Gazeta.ua.

Зараз рейтинг цієї політичної сили близько 14%. А ще півроку тому рейтинг Арсенія Петровича був в районі 12-13%. Виборці позиціонували "Фронт Змін" як молоду незаангажовану політичну команду. Пішовши на об'єднання, ця політична команда зникла", - заявив Ющенко .

Крім того, він зазначив, що не докоряє собі за відхід політиків, які колись були його соратниками, а потім пішли до іншої політичної сили.

"Я б зрозумів Гриценка, Тарасюка, Кириленка, Геращенко, якби вони сказали: "Нас не влаштовує ідейний вибір президента Ющенка, тому ми йдемо від нього". Однак вони цього не сказали і не скажуть. Бо я не міняв свої погляди останні 20 років. Ніхто з них не дорікав мені за мій світогляд. Якби ці політики мали мужність залишитися з нами і важко боротися за виборця в цей нелегкий час, то вчинили б правильно. Однак вони пішли туди, де їм піднесуть депутатське місце на блюдечку. Думаю, при їх виборі переважали меркантильні інтереси. Тож вважаю, що вони не мене зрадили. Вони себе зрадили. Це політичні приймаки", - підкреслив екс-президент.

Нагадаємо, нещодавно лідер "Нашої України" назвав джерела фінансування партії, яку він очолює.

Крім того, Ющенко заявив, що вважає себе кращим президентом за всі роки незалежної України.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram