ГоловнаПолітика

Королевська розповіла про скандальну ДТП

Провину в аварії вона повністю заперечує.

Королевська розповіла про скандальну ДТП
Фото: Макс Левин

Лідер партії "Україна - вперед!" Наталія Королевська заперечує, що її кортеж став винуватцем ДТП у Луганській області, внаслідок якої були тяжко травмовані люди.

Про це вона заявила на прес-конференції в Донецьку, повідомляє

"Остров".

"Повертаючись із Луганська в Донецьк, на трасі між селами Красний Луч і Червоний Кут, ми стали свідками аварії. В автомобіль ВАЗ-2107 врізалася машина ВАЗ-2110. Пасажири "сімки", люди, з якими я підтримую близькі відносини, просто проводжали нас", - розповіла Королевська.

За її словами, вона і другий номер у списку "Україна - вперед!" Андрій Шевченко посприяли в екстреній допомозі постраждалим.

"Ми негайно відреагували на те, що трапилося, зв'язавшись з лікарнями Донецька і Луганська, які оперативно надали реанімобілі", - розповіла Королевська.

За її словами

, всі інші трактування ДТП - політична провокація і чорний піар.

Факт замовчування ДТП Королевська пояснила тим, що не хотіла перетворювати цей випадок на передвиборну рекламу.

"Ми спочатку не висвітлювали цієї ситуації. Бо кожен у цій ситуації надав би посильну допомогу постраждалим. Зате цим скористалися наші опоненти, які готові робити навіть піар "на крові", перекрутивши факти", - зазначила вона.

Нагадаємо, за фактом ДТП, яке трапилося 1 вересня в Луганській області

, було порушено кримінальну справу. Згідно з повідомленнями ЗМІ, ДТП спровокувала машина кортежу Королевської та Шевченка.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram