ГоловнаПолітика

Расмуссен задоволений зустріччю з Януковичем у Нью-Йорку

Генсек НАТО подякував Україні за її внесок у проведення операцій в Афганістані та Косово.

Расмуссен задоволений зустріччю з Януковичем у Нью-Йорку

Генеральний секретар НАТО Андерс Фог Расмуссен високого оцінює результати проведення двосторонньої зустрічі з Президентом України Віктором Януковичем, яка відбулася 26 вересня в Нью-Йорку.

Про це голова Альянсу написав на своїй сторінці в Facebook.

"Я мав насправді цікаву двосторонню зустріч із Президентом України..." - зазначив Расмуссен.

Під час зустрічі Расмуссен подякував Україні за її внесок у проведення операцій під проводом Альянсу в Афганістані та Косово, повідомили в Брюсселі в прес-службі НАТО, пише "Укрінформ".

"Генеральний секретар чітко наголосив, що НАТО залишається відданою своїм зобов'язанням у наданні допомоги Україні з проведення реформ і розвитку подальшої практичної співпраці", - заявили в НАТО.

Водночас голова Альянсу відзначив позицію лідерів НАТО, оприлюднену на Чиказькому саміті, які "закликали Україну вирішити існуючі проблеми в судовій системі і забезпечити повне дотримання верховенства права".

Нагадаємо, напередодні відбулася зустріч Президента Віктора Януковича з Генеральним секретарем НАТО Андерсом Фогом Расмуссеном. Президент України запросив Расмуссена відвідати Україну з візитом. "Думаю це вже буде після виборів", - сказав він.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram