ГоловнаПолітика

У Черкаській області ПР роздавала шкільні автобуси, придбані Кабміном

В "Опорі" кажуть, що на тих самих автобусах возили школярів на агітацію в Канів.

У Черкаській області ПР роздавала шкільні автобуси, придбані Кабміном
Фото: osvita.com

У школах Черкаської області дарували шкільні автобуси, придбані за рахунок Кабміну, від імені Партії регіонів.

Так, в рамках виконання Державної цільової соціальної програми "Шкільний автобус" сільським школам Черкаської області було передано 43 нові автобуси. Після офіційного святкування на центральній площі обласного центру, де теж не обійшлося без прапорів ПР, відбулося друге вручення транспорту в школах, однак цього разу на ці автобуси була причеплена символіка Партії регіонів, і дарували їх переважно кандидати-мажоритарники від "регіонів" від тих округів, куди ці навчальні заклади відносяться, повідомляє громадський рух "Опора".

Як зазначають активісти руху, на території 195 округу вдруге дарував автобуси Олексій Головко, кандидат-мажоритарник від Партії регіонів по цьому округу, заступник голови Черкаської обласної державної адміністрації. Також знову була агітаційна атрибутика правлячої партії, яку цього разу навіть роздавали учасникам дійства.

В організації також відзначають, що потім на цих автобусах, прикрашених прапорами ПР, привезли школярів на святкування Дня міста Канева, які агітували за провладну партію.

Нагадаємо, раніше повідомляли про те, що в Одеській області Партія регіонів використовує шкільні автобуси для підвезення людей на збори ПР.

Фото: oporaua.org

Фото: oporaua.org

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram