ГоловнаПолітика

Кримських татар скликають на мітинг проти "Невинності мусульман"

Протести мусульман дійшли до України.

Кримських татар скликають на мітинг проти "Невинності мусульман"
Фото: kp.ru

У Сімферополі завтра о 10 годині має відбутися мітинг протесту проти фільму "Невинність мусульман", який ображає іслам і релігійні почуття мусульман.

Про це сказано в листівках, які поширюють у місцях компактного проживання кримських татар у місті, а також через соцмережі, повідомляє "АН-online".

"О, мусульмани Криму! Відкиньте мовчання! Вони оббрехали Пророка цієї Умми - Посланця Аллаха (хай благословить його Аллах і вітає). Мусульмани! Скільки можна?!" - йдеться в листівці.

"Ми закликаємо мусульман згуртуватися в одну лаву на захист Посланця Аллаха і протистояти дезінформації, спрямованій на викривлення особистості Посланця Аллаха і спотворення послання Ісламу", - зазначено в листівці.

Нагадаємо, аматорський фільм "Невинність мусульман", який негативно зображає пророка Мухаммеда, отримав широку популярність на початку вересня 2012 року. Стрічка стала причиною масових антиамериканських демонстрацій у населених мусульманами країнах і атак на посольства США, які в кількох випадках призводили до людських жертв.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram