ГоловнаПолітика

Бондарєв: "Гральна мафія через правоохоронні органи почала війну з опозицією"

У БЮТ стверджують, що дії міліції проти опозиції є відповіддю на викриття мафії.

Бондарєв: "Гральна мафія через правоохоронні органи почала війну з опозицією"
Фото: http://news2000.com.ua

Після того, як представники Об'єднаної опозиції оприлюднили факти існування незаконного і злочинного ігрового бізнесу в містах Київської області, гральна мафія через міліцію і прокуратуру почала війну з місцевими опозиціонерами.

Про це повідомляє прес-служба БЮТ.

Зокрема, депутат нагадав, що кілька тижнів тому опозиція надала конкретні факти по місту Бровари, які підтверджують існування підпільного грального бізнесу, всупереч чинному законодавству.

"Ми наступили на лапи мафії, існування якої ми викрили в Броварах. Тепер руками міліції та прокуратури мафія почала з нами війну... Здавалося б, правоохоронці повинні перевірити конкретні факти. Але що ми отримали натомість? Почалися масові крадіжки агітпродукції місцевих опозиційних кандидатів", - зазначив народний депутат України від Всеукраїнського об'єднання "Батьківщина" Костянтин Бондарєв.

За словами політика, саме міліція і прокуратура є партнерами мафії на місцевому рівні.

Зі свого боку, перший заступник голови Київського регіонального виборчого штабу Об'єднаної опозиції Володимир Полочанінов зазначив, що після згаданих заяв про незаконний гральний бізнес, міліція почала знищувати опозиційні намети й агітпродукцію опозиції.

"Сьогодні спеціальні підрозділи міліції займаються тим, що знищують опозиційні намети в різних містах і селах Київської області", - наголосив він.

За словами Костянтина Бондарєва, він має намір звернутися до генерального прокурора і в Адміністрацію Президента України з фактами функціонування незаконного грального бізнесу в Київській області.

"Ми сподіваємося, що генеральний прокурор стримає своє слово, і люди, які займаються незаконною діяльністю в Україні, принаймні в Київській області, зазнають за це покарання, як він обіцяв кілька тижнів тому представникам ЗМІ, що, незалежно від партійної приналежності, кожна людина буде відповідати за свої дії", - сказав Полочанінов.

За його словами, в містах Київської області жителі регулярно писали звернення до місцевих органів влади стосовно фактів існування незаконного грального бізнесу протягом багатьох місяців, але жодної реакції не було.

Костянтин Бондарєв підсумував, що всі дії міліції щодо опозиції є відповіддю на викриття мафії, яка процвітає в Київській області.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram