ГоловнаПолітика
Спецтема
Парламентские выборы

У Чернігівську область "регіонал" привіз мощі святих

Акція проходила за благословення митрополита Володимира.

У Чернігівську область "регіонал" привіз мощі святих
Фото: www.bagnet.org

У Корюківський район Чернігівської області за підтримки кандидата в народні депутати по виборчому округу №207 від Партії регіонів Ігоря Рибакова привезли мощі святих.

Про це повідомляє власний кореспондент LB.ua.

На території району розклеєно оголошення, з яких випливає, що мощі привезли зі США за благословення митрополита Української Православної Церкви (Московського патріархату) Володимира. У переліку значаться імена близько 20 святих апостолів і мучеників, зокрема святого Апостола Петра, Павла, Луки й інших.

Фото: oporaua.org

Слід зазначити, що мощі привезли тільки в храм міста Корюківки, а обіцяне поклоніння релігійним святиням у селах району в останній момент із невідомих причин скасували.

Нагадаємо, останнім часом суттєво почастішали факти різноманітного підкупу виборців. Так, в Ізюмі Харківської області виборцям роздавали медикаменти від начальника Південної залізниці, кандидата Партії регіонів по 177-му округу Віктора Остапчука.

Зазначимо також, у липні в Кіровоградській області розповсюджували церковні календарі із зображенням народного депутата від Партії регіонів Олександра Єдіна.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram