ГоловнаПолітика

У справі Пукача вирішили допитати ще свідків

Адвокат просить допитати ще 11 свідків.

У справі Пукача вирішили допитати ще свідків
Фото: telekritika.ua

Печерський районний суд Києва у справі за обвинуваченням екс-начальника Департаменту зовнішнього спостереження МВС України Олексія Пукача в убивстві журналіста Георгія Гонґадзе вирішив допитати додатково ще 11 свідків, які були заявлені адвокатом Мирослави Гонґадзе Валентиною Теличенко на минулому судовому засіданні.

"Суд задовольнив моє клопотання та допитає всіх додаткових 11 свідків, яких я заявляла", - сказала Валентина Теличенко.

При цьому адвокат зазначила, що назвати їхні прізвища не може, щоб уникнути тиску на них.

При цьому Теличенко наголосила, що сьогодні суд закінчує допит останнього з 13 свідків, які були вказані стороною державного обвинувачення.

Нагадаємо, 14 вересня адвокат Валентина Теличенко попросила суд додатково допитати у справі Пукача низку свідків, яких заявила сторона обвинувачення.

Тоді суд прийняв до розгляду її клопотання і оголосив перерву в судовому засіданні до 21 вересня.

Також додамо, що Генпрокуратура 31 березня 2011 року затвердила обвинувальний висновок і передала до Печерського райсуду Києва для розгляду по суті кримінальну справу Пукача. Досудовим слідством встановлено, що обвинувачений у травні-вересні 2000 року перевищив владу і свої службові повноваження щодо громадського діяча Олексія Подольського та журналіста Гонґадзе, і 17 вересня 2000 року умисно вчинив убивство останнього.

Раніше

Президент Віктор Янукович заявив, що влада ретельно стежить за дотриманням закону в судовому процесі у справі про вбивство журналіста Георгія Гонґадзе.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram