ГоловнаПолітика

Мельниченко не повернеться в Україну, - Піскун

Політик говорить, що екс-майор нікому не говорить правду.

Мельниченко не повернеться в Україну, - Піскун
Фото: zhyrnalist.blogspot.com

Екс-майор Держохорони Микола Мельниченко більше не повернеться в Україну.

Таку думку в інтерв'ю "Главкому" висловив колишній генпрокурор Святослав Піскун.

Піскун каже, що зараз він не підтримує зв'язок з Мельниченком. "Ні, зараз не маю (зв'язку. - ред.) і не підтримую, але впевнений, що не повернеться більше Мельниченко в Україну", - сказав він.

Мельниченко давно не викликає довіри. Він давно багато обіцяє і вважає, що має на плівки монополію. При цьому він досить полохлива і боягузлива людина.

— Володимир Ар'єв, БЮТ

На його думку, Мельниченко потрібно давати оцінку, як людині, "яка підслуховувала Президента, і в діях якої є злочин, він порушив і закон, і присягу".

Крім того, Піскун прокоментував заяву Мельниченка про наявність у нього записів про обставини вбивства Євгена Щербаня: "Я кілька разів з Мельниченком зустрічався, і мені здалося, що він нікому не говорить правду. Він мені особисто обіцяв, якщо я закрию проти нього справу, привезти оригінали записуючих пристроїв та оригінали записів. Не привіз нічого".

Нагадаємо, раніше Мельниченко заявив, що має записи розмов, на яких різні особи вказують на те, що замовником вбивства Щербаня був Павло Лазаренко, а серед осіб, які платили за скоєння вбивства, була і екс-прем'єр Юлія Тимошенко. Крім того, Мельниченко висловив готовність приїхати в Україну для надання свідчень.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram