ГоловнаПолітика

До Тимошенко приїхав лікар з "Шаріте"

Власенко каже, що вони розминулися з доктором.

До Тимошенко приїхав лікар з "Шаріте"
Фото: radiosvoboda.org

Лікар німецької клініки "Шаріте" Лутц Хармс прибув в ЦКЛ №5 Харкова для продовження курсу лікування екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко.

Цю інформацію підтвердив захисник Тимошенко Сергій Власенко.

"Мені підтвердили, що він приїхав. Ми з ним не те що розминулися, просто я закінчував зустріч з Юлією Володимирівною, а він, судячи з усього, був у головного лікаря або у когось з лікарів. Потім я поїхав на літак і просто не встиг з ним поспілкуватися", - сказав Власенко.

В жодному разі вона (Юлія Тимошенко) не повинна відмовлятися від відвідування родичів. Це необхідний час для пацієнтки, і необхідний він саме для її одужання.

— Анетт Рейсхауер, лікар-фізіотерапевт берлінської клініки "Шаріте"

Нагадаємо, 12 вересня, головлікар Центральної клінічної лікарні "Укрзалізниці" в Харкові (де проходить лікування Юлія Тимошенко) Михайло Афанасьєв заявив, що з часу останнього візиту представників німецької клініки "Шаріте" в харківську лікарню минув майже місяць.

За його словами, після від'їзду Аннет Рейсхауер ніхто з німецьких лікарів на зв'язок з українськими медиками не виходив.

Зазначимо також, представники Пенітенціарної служби заявили, що під час обшуку виявили у Тимошенко ліки, які вона зберігала незаконно.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram