ГоловнаПолітика

У Ялті VIP-кортеж зіткнувся з маршруткою

ДАІ інформацію не підтверджує.

У Ялті VIP-кортеж зіткнувся з маршруткою
Фото: www.tema.ru

14 вересня вранці в Криму в районі селища Паркове сталася ДТП за участю VIP-кортежу.

Про це повідомляє "Центр" із посиланням на очевидців - жителів Фороса.

За наявною інформацією, в кортежі був автомобіль керівника Державного управління справами Андрія Кравця. За словами очевидців, ДТП сталася на трасі Ялта-Севастополь, кортеж зіткнувся з маршрутним мікроавтобусом, який перевозив людей.

За попередніми даними, загиблих у ДТП немає. Більшість пасажирів мікроавтобуса доправили в лікарню для надання допомоги.

Кортежі чиновників мають право порушувати правила дорожнього руху.

— Володимир Резніков, замначальника ДАІ

На місце пригоди відразу ж приїхали правоохоронці, які забороняли проведення фото- і відеозйомки. Фото- та відеоапаратуру у свідків події вилучали, стверджували очевидці

Керівник прес-служби Кримського управління Державтоінспекції Андрій Рябіков стверджує, що інформація про ДТП і про те, що цей факт приховують, не відповідає дійсності. "Судіть самі - чи можна приховати таку ДТП?, - сказав Рябіков по телефону кореспондентові "Центру". - Аварії, про яку ви говорите, не було".

Як відомо, це не перше ДТП за участю кортежу Президента.

У квітні 2010 року мікроавтобус "Фольксваген" ("швидка") із кортежу Януковича зіткнулася з автомобілем ВАЗ-2110. У підсумку водій авто загинув, двоє людей було травмовано.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram