ГоловнаПолітика

Партія регіонів планує виграти президентські вибори 2015 року

На думку "регіонала" до 2015 року люди повинні відчути зміну ситуації.

Партія регіонів планує виграти президентські вибори 2015 року
Фото: http://www.segodnya.ua/

Партія регіонів має намір виграти президентські вибори 2015 року, щоб у Президента Віктора Януковича було більше часу для зміни країни на краще.

Про це заявив перший заступник голови Партії регіонів Володимир Рибак в інтерв'ю ТСН.

"Нині ми ставимо завдання виграти ці вибори. І нам дуже важливо виграти чесно, щоб вибори визнали і всередині країни, і міжнародні спостерігачі, щоб не поставити під сумнів жоден округ. Але якщо виборці хочуть підтримати людей, які навіть шпаківню не в змозі побудувати, це їхнє право. Якби ще півроку та влада протрималася, ніякого Євро не було б. І ніякого іміджу не було б...", - додав Рибак.

Він також висловив переконання, що Віктор Янукович залишиться на посту глави держави і після президентських виборів у 2015 році.

"Дуже скоро прийде 2015 рік, і будуть нові вибори президента. І ми не збираємося 2015 року програвати. Для того, щоб змінити країну, потрібен певний період", - зауважив "регіонал".

Вибори до Верховної Ради 28 жовтня повинні пройти чесно, прозоро - зі збереженням усіх демократичних норм і на високому організаційному рівні.

— Віктор Янукович, Президент України

"Ми вважаємо, що до 2015 року люди повинні відчути зміну ситуації, щоб вони підтримали нашого кандидата, щоб вони підтримали Януковича і щоб Віктор Федорович міг іще один термін змінювати ситуацію. Згадайте, 1994 року Кучма прийняв одну країну, а 2004-го віддав іншу", - підсумував Рибак.

Нагадаємо, раніше заступник голови виборчого штабу ПР Володимир Рибак заявив, що в Партії регіонів не вистачає професіоналів.

Також нагадаємо, раніше Президент Віктор Янукович заявив, що в нього є шанси стати президентом вдруге.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram