ГоловнаПолітика

Влада перешкоджає Компартії у проведенні виборчої кампанії, - Симоненко

Лідер комуністів заявив, що їх не пускають на низку підприємств і на зустрічі зі студентами.

Влада перешкоджає Компартії у проведенні виборчої кампанії, - Симоненко
Фото: www.kpu.ua

Зростання рейтингу Компартії, який спостерігають по всій Україні, призвів до того, що комуністам перешкоджають у проведенні виборчої кампанії.

Про це заявив лідер КПУ Петро Симоненко на прес-конференції в Одесі.

За його словами, проводячи останнім часом зустрічі з виборцями в різних містах України, він зробив висновок, що основні позиції, які пропонують комуністи у своїй виборчій програмі, знаходять підтримку серед населення.

Так, за словами П. Симоненка, тільки в Луганській області, згідно з соціологічними опитуваннями, підтримка комуністів уже перевищила рейтинг Партії регіонів. У зв'язку з цим Петро Симоненко вважає, що такі показники призвели до санкцій із боку влади проти КПУ. "Вже сьогодні нас не пускають на низку підприємств, на зустрічі зі студентами, йде боротьба за інформаційний простір тощо", - сказав він.

На думку лідера Компартії, ці обмеження спровокували використання адміністративного ресурсу, щоб не допустити розуміння виборцями того, що нині є тільки два варіанти розвитку подій після виборів. "Або до влади знову приходять олігархи, або єдина альтернатива, яку пропонує КПУ, -  народовладдя", - наголосив Петро Симоненко.

Підсумовуючи, Петро Симоненко додав, що КПУ - єдина політична сила, яка чітко визначила порядок денний виборів, механізм вирішення основних проблем у країні й ефективно використовує механізми донесення інформації до людей. "Сьогоднішнє протистояння, спрямоване проти КПУ, це результат того, що наша політична сила дійсно знаходить велику підтримку серед населення", - констатував лідер комуністів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram