ГоловнаПолітика

До Тимошенко сьогодні приїде німецький лікар

Власенко думає, що це буде Лутц Хармс.

До Тимошенко сьогодні приїде німецький лікар
Фото: Макс Левин

Сьогодні в Центральну клінічну лікарню "Укрзалізниці" в Харкові для продовження лікування екс-прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко прибуде спеціаліст берлінської клініки "Шаріте" Лутц Хармс.

Про це на брифінгу біля харківської лікарні повідомив захисник Тимошенко, народний депутат Сергій Власенко.

"Так, сьогодні, радше за все, буде Лутц Хармс", - сказав Власенко.

Брифінг Власенка перед харківською лікарнею намагалися зірвати близько 10 молодих осіб, які представилися активістами Громадської ініціативи харківського юриста Олександра Каряки. Вони скандували: "Брехунець, провокатор", намагаючись перекричати захисника Тимошенко.

Прихильники Тимошенко, які чергували поблизу ЦКЛ "Укрзалізниці", спробували відгородити собою цих активістів. Під час брифінгу між ними сталася сутичка.

Для лікування патології хребта, яку діагностували в екс-прем\'єр-міністра України Юлії Тимошенко, достатньо двох місяців.

— Богдан Федак, головний лікар Харківської обласної клінічної лікарні

Нагадаємо, 12 вересня, головлікар Центральної клінічної лікарні "Укрзалізниці" в Харкові (де проходить лікування Юлія Тимошенко) Михайло Афанасьєв заявив, що з часу останнього візиту представників німецької клініки "Шаріте" в харківську лікарню минув майже місяць.

За його словами, після від'їзду Аннет Рейсхауер ніхто з німецьких лікарів на зв'язок з українськими медиками не виходив.

Також нагадаємо, Юлію Тимошенко було госпіталізовано з Качанівської виправної колонії Харкова до лікарні "Укрзалізниці" 9 травня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram