ГоловнаПолітика

Шкіль: заява Мельниченка - політична

Опозиціонер вважає, що влада хоче знизити рейтинг "Батьківщини".

Шкіль: заява Мельниченка - політична
Фото: Дмитрий Неймырок/most-kharkov.info

Заява екс-майора Миколи Мельниченка щодо причетності екс-прем'єра Юлії Тимошенко до вбивства бізнесмена Євгена Щербаня має суто політичний характер.

Про це в ексклюзивному коментарі LB.ua сказав народний депутат від БЮТ Андрій Шкіль.

"Заява пов'язана з виборами. Якби інформація така була, то її потрібно було оприлюднити вчасно. Ці плівки ж існують не два тижні. А за кілька тижнів до виборів - це політична заява", - зазначив Шкіль.

На думку депутата, головною метою таких заяв є погіршення рейтингу "Батьківщини".

12 липня 2012 року до мене звернулася сім\'я Тимошенко в особі Олександра Тимошенко з пропозицією... Маючи інформацію про можливості моїх свідчень в Америці на запит Генеральної прокуратури України, Тимошенко запропонував мені надати завідомо неправдиві показання проти Президента Віктора Януковича.

— Микола Мельниченко

"Завдання було, щоб вдарити по рейтингу "Батьківщини". В цій ситуації така заява щодо Тимошенко є не кримінальною, а політичною. Будь-яка така заява зараз буде політичною, це інструмент в руках нинішньої влади", - вважає Шкіль.

Нагадаємо, депутат від фракції НУ-НС Володимир Ар'єв також вважає заяву Мельниченка передвиборним бізнесом.

Зазначимо, раніше Мельниченко заявив, що має записи розмов, на яких різні особи вказують на те, що замовником вбивства Щербаня був Павло Лазаренко, а серед осіб, які платили за скоєння вбивства, була і екс-прем'єр Юлія Тимошенко.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram