ГоловнаПолітика

Ар'єв: заява Мельниченка - передвиборний бізнес

Депутат говорить, що екс-майор "давно не викликає довіри".

Ар'єв: заява Мельниченка - передвиборний бізнес
Фото: http://ukranews.com

У заявах екс-майора Миколи Мельниченка щодо причетності екс-прем'єра Юлії Тимошенко до вбивства журналіста Георгія Гонґадзе немає нічого, крім передвиборного бізнесу.

Про це в ексклюзивному коментарі LB.ua заявив народний депутат від фракції НУ-НС Володимир Ар'єв.

"Мельниченко давно не викликає довіри. Він багато обіцяє і вважає, що має монополію на плівки. При цьому він доволі полохливий і боягузливий", - зазначив Ар'єв.

За його словами, екс-майор намагався пропонувати плівки всім, підшукуючи більш вигідну пропозицію.

Після того, як влада поламала зуби, намагаючись зшити білими нитками сфальсифіковану справу проти Юлії Тимошенко, вона звернулася по послуги до людини, яка впродовж більш ніж десяти років відома тим, що пропонувала різноманітним силам - як всередині країни, так і за її межами - недешево продати якісь "нові записи" з кабінету Кучми".

— заява ВО "Батьківщина"

"Я кілька разів особисто бачив його в приміщенні на Турівській, 13 (підрозділ ВО "Батьківщина", м. Київ, - ред.). Він намагався торгуватися з усіма", - вважає депутат.

Водночас Ар'єв вважає заяви Мельниченка передвиборними, що не мають ніякої реальної сили.

"Нічого, крім бізнесу, в цих заявах немає. Це зроблено перед виборами, щоб очорнити опозицію", - заявив він, додавши, що жертвами подібних заяв екс-майора може стати будь-хто.

Нагадаємо, раніше Мельниченко заявив, що має записи розмов, на яких різні особи вказують на те, що замовником убивства Щербаня був Павло Лазаренко, а серед осіб, які платили за скоєння вбивства, була в тому числі й екс-прем'єр Юлія Тимошенко. Крім того, Мельниченко висловив готовність приїхати в Україну для дачі свідчень.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram