ГоловнаПолітика

Мати Гонгадзе продовжує отримувати від нього листи

За її словами, листи написані почерком журналіста.

Мати Гонгадзе продовжує отримувати від нього листи
Леся Гонгадзе
Фото: topicnews.net

Мати журналіста Георгія Гонгадзе Леся Гонгадзе повідомила, що два роки тому отримала від Георгія три листи з Дніпропетровської області.

Про це вона сказала в інтерв'ю виданню "Сегодня".

"Два роки тому я отримала від Георгія три листи з Дніпропетровської області. Там стовідсотково його і почерк, і стиль написання. Один із них - це вітальна листівка на Великдень. Наприкінці було написано, щоб я нікому його не показувала, інакше через це буде тільки гірше", - заявила Леся Гонгадзе.

Вона досі не вірить, що знайдене тіло належить синові. "Я дочекаюся правди", - додала мати журналіста.

Варто зазначити: ряд експертиз підтвердили, що знайдені тіло і череп належать до останків журналіста.

Крім того, вона заявила, що кілька днів тому повернулася з Грузії з дуже важливим для неї документом, який розвінчує міф початку 1990-х років про те, що нібито Гонгадзе був найманцем і терористом.

"Документ підтверджує, що в Сухумі він був як журналіст, а не найманець. Для моєї сім'ї це дуже важливо", - стверджує мати журналіста.

Нагадаємо, Георгій Гонгадзе зник у Києві 16 вересня 2000 року. Через два місяці в лісі під Києвом знайшли обезголовлений труп, який ймовірно належав Гонгадзе. 2009 року за наводкою екс-генерала Олексія Пукача було знайдено останки черепа, який, як встановила експертиза, також належав журналісту.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram