ГоловнаПолітика
Спецтема
Парламентские выборы

Кличко назвав суму, витрачену на вибори

Політик говорить, що значну частину цих витрат узяв на себе.

Кличко назвав суму, витрачену на вибори
Фото: www.sport-express.ua

Лідер партії "УДАР" Віталій Кличко розраховує, що бюджет передвиборної кампанії партії не перевищить 90 млн гривень.

"Ми розрахували, що ця кампанія обійдеться нам у 90 млн гривень, значну частину цих витрат я взяв на себе", - сказав Кличко.

"Також дуже вдячний парторганізаціям, малому та середньому бізнесу, який узяв на себе фінансування в регіонах. Основна частина цих коштів іде на зовнішні носії, рекламу на ТБ і на підтримку штабів", - заявив Кличко.

За його словами, в партії ніяких олігархів немає, а інформація про присутність людей від відомих українських бізнесменів Ігоря Коломойського або Дмитра Фірташа серед кандидатів "УДАРу" базується тільки на тому, що "хтось із кимось знайомий".

"І все це звинувачення в стилі хтось із кимось знайомий і стовідсотково цей зв'язок є підставою для того, щоб говорити про фінансування. Сергій Льовочкін грає в футбол на полі, що належить члену нашої партії, отже він пов'язаний з Льовочкіним. Також можна і мене звинуватити, тому що офіс братів Кличків розташований на останньому поверсі хмарочоса, де перебуває і Фірташ", - сказав Кличко.

Зазначимо, раніше другий номер у передвиборному списку партії "Україна - Вперед!" Андрій Шевченко запропонував Віталію Кличку провести політичні дебати. У підсумку "ударівець" відмовився, пояснивши, що дискутувати з "сумнівними" партіями не має наміру.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram