ГоловнаПолітика

На Закарпатті міліція розслідує факт підкупу виборців

Мажоритарник від ЄЦ роздавав продуктові набори.

На Закарпатті міліція розслідує факт підкупу виборців
Фото: pavlonews.info

У Закарпатті міліція розслідує факт підкупу виборців продуктовими наборами від кандидата в депутати по мажоритарному округу №72 Василя Петьовки.

Про це повідомили в управлінні МВС України в Закарпатській області.

За даними управління, ввечері 12 вересня у райвідділ міліції звернувся житель села Солотвино Тячівського району із заявою про факт роздачі продуктових наборів від одного з кандидатів у народні депутати.

До речі, я живу з родичами-пенсіонерами. Не буду говорити, на яких виборах це було, але їм принесли "виборчий" продуктовий набір. Тесть у мене добра людина, він узяв його. А потім ми разом з\'їли цю кашу. Ну, просто я каші люблю! І на мій вибір на виборах це не вплинуло

— Володимир Шаповал, голова ЦВК

Зокрема, згідно із заявою, 7 вересня поточного року о 17.00 депутат Солотвинської селищної ради в інтересах кандидата в народні депутати Василя Петьовки роздавав жителям села картонні коробки з продуктовими наборами. У коробках, за даними свідків, були по одній пляшці горілки, вина, олії, пачка рису, борошна, цукру, гречки, розчинної кави, одна рибна консерва.

Як стверджують в управлінні, факт задокументовано, щодо нього триває слідство.

Довідка. Василь Петьовка - народний депутат України, один із лідерів політичної партії "Єдиний центр". 31 липня на партійному з'їзді "Єдиний центр" висунув В. Петьовку своїм кандидатом у мажоритарному виборчому окрузі №72.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram