ГоловнаПолітика

У харківській лікарні вважають "абсурдом" слова Тимошенко

Головлікарю вже набридла політика в стінах лікарні.

Головний лікар Центральної районної лікарні "Укрзалізниці" №5 Михайло Афанасьєв називає абсурдними заяви екс-прем'єра Юлії Тимошенко про нібито перевищену норму радіації в палаті.

"Я навіть не знаю, як це прокоментувати. Більшого абсурду, ніж перевищена норма радіації в палаті та лікарні, де перебувають пацієнти, де постійно працюють медичні працівники, я в своєму житті ще не чув", - сказав він.

Афанасьєв пояснив: як і в будь-якому іншому стаціонарному медичному закладі, в ЦКЛ №5 систематично проводить перевірку Державна санітарно епідеміологічна служба (СЕС), у тому числі й на предмет рівня радіоактивного випромінювання. "За мою практику я не пам'ятаю жодного випадку, коли б щось було не так", - уточнив він.

Головна радянська дурість, що всі труби повернули через Україну. Гіршого не було в нас сусіда, вони взагалі не платили, та ще й газ крали. І досі крадуть. І Юлю вони даремно посадили, я думаю. Вони всі там крадуть, тому треба якось домовитися, що державі, що собі. Просто в них координатора немає хорошого (сміється)

— екс-керівник "Газпрому" Рем Вяхірєв

Головлікар також сказав про те, що не дозволить зганьбити і дискредитувати добре ім'я клініки "Укрзалізниці" і з цією метою він готовий запросити і співробітників МНС, і співробітників СЕС для проведення відповідних перевірок і досліджень.

Нагадаємо, раніше захист Тимошенко оприлюднив заяву екс-прем'єра, в якій ідеться про те, що в палаті, де вона перебуває, 13 вересня проводили обшук, під час якого вилучили два дозиметри.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram