ГоловнаПолітика

У Азарова розглянуть концепцію боротьби з тероризмом

Сьогодні відбудеться засідання Кабміну.

У Азарова розглянуть концепцію боротьби з тероризмом
Фото: Макс Левин

Сьогодні, 12 вересня, Кабінет Міністрів на черговому засіданні розгляне концепцію боротьби з тероризмом.

Про концепцію розповість голова Служби безпеки України Ігор Калінін, ідеться в порядку денному засідання уряду.

Голова СБУ також запропонує на розгляд Кабміну питання про інформаційно-роз'яснювальні заходи у сфері боротьби з тероризмом.

Тероризм - це дуже небезпечне для країни явище. І тут необхідна мобілізація не тільки правоохоронних органів, але й усіх громадян, оскільки терор спрямований не проти якогось конкретного політика чи державного діяча, а проти звичайних людей.

— Микола Азаров, прем'єр-міністр

Своєю чергою, міністр аграрної політики і продовольства Микола Присяжнюк виступить із доповіддю про стан виконання завдань Національного плану дій на 2012 рік щодо впровадження програми економічних реформ за напрямом "Розвиток сільського господарства й земельна реформа".

На засіданні члени уряду також заслухають звіти керівників Державної архітектурно-будівельної інспекції та Державної служби молоді та спорту про результати діяльності відомств у 2011-2012 роках.

Крім того, міністр освіти і науки, молоді та спорту Дмитро Табачник відзвітує про результати перевірки своєчасності виплати заробітної плати, доплат педагогічним працівникам, а також факти відправлення у неоплачувану відпустку з ініціативи адміністрацій навчальних закладів.

Нагадаємо, раніше Президент України Віктор Янукович доручив Міністерству внутрішніх справ розробити і впровадити програму поліпшення підготовки відповідних підрозділів органів внутрішніх справ, які можна буде використовувати під час проведення антитерористичних операцій.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram