ГоловнаПолітика

Саламатін: 2012 - рік виходу ЗСУ "з піке"

Голова Міноборони подякував Януковичу за допомогу в бойовій підготовці військ.

Саламатін: 2012 - рік виходу ЗСУ "з піке"
Фото: ukrinform.ua

Міністр оборони України Дмитро Саламатін вважає 2012-й переломним у розвитку Збройних сил України.

Про це він заявив 6 вересня під час перебування у 299-й бригаді тактичної авіації на Миколаївщині, повідомляє прес-служба Міноборони.

"Цього року ми переламали ситуацію з підготовкою льотчиків, із відновленням техніки. 2012-й можна по праву назвати роком виходу "з піке" військової авіації зокрема і Збройних сил загалом", - зазначив міністр.

Саламатін зазначив, що надзвичайну увагу бойовій підготовці військ, у тому числі авіації, приділяє Президент України - Верховний Головнокомандувач ЗСУ Віктор Янукович.

"Результати злагодженої роботи керівництва держави та оборонного відомства може бачити кожен: якщо в минулі роки середній наліт на одного льотчика становив близько 15 годин, то за підсумками 8 місяців цього року - 32 години. Це абсолютний рекорд за всі роки незалежності України, такого не було ніколи", - зауважив голова оборонного відомства.

Нагадаємо, екс-міністр оборони Анатолій Гриценко заявляє, що Дмитра Саламатіна звільнять із посади голови оборонного відомства після парламентських виборів восени цього року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram