ГоловнаПолітика

Через Азарова в Донецьку ДАІ обмежує рух

Співробітники ДАІ з самого ранку ведуть службу в центральній частині міста.

Через Азарова в Донецьку ДАІ обмежує рух
Фото: Макс Левин

Протягом дня 7 вересня буде обмежено рух транспорту на центральних вулицях Донецька у зв'язку з приїздом прем'єр-міністра України Миколи Азарова.

"У зв'язку з проведенням спецзаходів протягом дня періодично буде обмежено рух транспорту...", - повідомила прес-служба Управління ДАІ в Донецькій області.

В обласному ДАІ уточнили, що обмеження стосуються центральних вулиць Київського, Ворошиловського, Ленінського і Петровського районів Донецька.

Державтоінспекція рекомендувала водіям всіх транспортних засобів "бути більш уважними за кермом, рухатися з безпечною швидкістю, суворо дотримуватись Правил дорожнього руху при здійсненні маневрів обгону, перебудування, проїзді перехресть, безумовно підкорятися світловим і звуковим сигналам патрульних автомобілів, вимогам сигналів регулювальників, а також не паркувати транспорт в непередбачених місцях".

Також водіїв просять скоригувати свій маршрут руху з урахуванням наданої інформації.

Співробітники Державтоінспекції з самого ранку ведуть службу в центральній частині міста. У багатьох місцях, де раніше паркували свої машини мешканці міста, сьогодні ДАІ просить переставити їх в інше місце.

Як повідомляли раніше, Азаров 7 вересня в рамках святкування Дня визволення Донбасу планує відвідати Саур-Могилу під містом Сніжне Донецької області, а потім візьме участь в урочистому відкритті парку і басейну в Петровському районі в Донецьку.

ostro.org
ostro.org

Фото: ostro.org

Фото: ostro.org

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram