ГоловнаПолітика

Нардепи мають намір взятися за мораль і екологію

Починається перший пленарний тиждень одинадцятої сесії ВР.

Нардепи мають намір взятися за мораль і екологію
Фото: Макс Левин

Першого пленарного тижня одинадцятої сесії Верховної Ради України шостого скликання народні депутати планують розглянути законопроекти про внесення змін до деяких законодавчих актів України у зв'язку з ухваленням Закону України "Про інформацію" (і Закону України "Про доступ до публічної інформації").

Про це повідомили в Інформаційному управлінні парламенту.

Також на розгляд парламентарів винесено законопроект "Про охорону зелених насаджень у містах та інших населених пунктах" та "Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення (щодо викидання відходів у неналежних місцях)".

У четвер, 6 вересня, парламент планує розглянути в другому читанні законопроект "Про внесення змін до Кримінального та Кримінально-процесуального кодексів України (щодо злочинів проти моральності у сфері статевих стосунків)" та "Про порядок організації і проведення мирних заходів".

Також у четвер у другому читанні розглядатиметься законопроект "Про визнання галузі машинобудування однією з пріоритетних у промисловості України".

У п'ятницю, 7 вересня, народні депутати заслухають звіт Тимчасової слідчої комісії з питань розслідування обставин, що призвели до ситуації, яка склалася навколо ЗАТ "Індар" і Тимчасової слідчої комісії з питань розслідування обставин порушення Конституції України, Земельного кодексу України, інших законів України та ухвалення протиправних рішень Київською міською радою в період з 2007 по 2010 роки.

Нагадаємо, Литвин прогнозує "мовну боротьбу" на новій сесії ВР.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram