ГоловнаПолітика

У ДАІ засекретили подробиці аварії за участю "регіонала"

Кажуть, що з'явилося надто багато неправдивої інформації.

У ДАІ засекретили подробиці аварії за участю "регіонала"
Фото: Виталий Мирошниченко

Начальник УМВС Уманського району Черкаської області заборонив поширюватися про подробиці ДТП біля Умані.

За його словами, це зроблено через велику кількість помилкової інформації, яка з'явилася в деяких ЗМІ. "Начальник райвідділу міліції Уманського району заборонив надавати будь-які коментарі за фактом цього ДТП через те, що вранці в інтернеті почали поширюватися статті, нібито депутат учинив ДТП, в якій загинули люди. Це помилкова інформація", - зазначили в УДАІ.

Крім того, у відомстві відзначили, що в ДТП загинув водій автомобіля Daewoo Nexia, який був винуватцем події.

"Водій автомобіля Mercedes рухався головною дорогою - автотрасою "Київ-Одеса", а він (водій автомобіля Daewoo Nexia, - ред.), виїжджаючи з автозаправки, не переконався в безпеці маневру і здійснив розворот у недозволеному місці", - повідомили в УДАІ.

На уточнююче запитання щодо того, чи належав цей автомобіль народному депутату від Партії регіонів Антону Яценкові, співрозмовник сказав, що авто належить дружині парламентарія. Водночас за кермом автомобіля був не парламентарій, а інша особа.

Також в УДАІ зазначили, що водій Mercedes не постраждав, госпіталізовано трьох пасажирів  Daewoo Nexia. Швидкість, яку набрав автомобіль Mercedes під час ДТП, не встановлено.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram