ГоловнаПолітика

У Міноборони спростували інформацію про обман Саламатіна

Зокрема, міністр уже провів і зустріч із прем'єр-міністром Іраку Нурі аль Малікі.

У Міноборони спростували інформацію про обман Саламатіна
Фото: http://podrobnosti.ua

Прес-служба Міноборони називає інформацію ЗМІ про те, що міністр Дмитро Саламатін увів в оману Президента Віктора Януковича, брудною кампанією з дискредитації міністра.

Як повідомляє сайт відомства, 9 серпня 2012 року відбулася зустріч Саламатіна з послом Республіки Ірак в Україні Шоршем Халідом Саїдом.

За повідомленням директора департаменту міжнародного оборонного співробітництва Міноборони Віктора Смірнова, який був присутній на цій зустрічі, Шорш Халід Саїд поінформував міністра про те, що "хмари над контрактом між Іраком та Україною на поставку БТР розсіялися".

За словами Смірнова, під час зустрічі українську сторону було поінформовано, що прем'єр-міністр Іраку Нурі аль Малікі видав відповідний урядовий документ на виконання іракською стороною контракту.

Смірнов також зазначив, що під час зустрічі посол Іраку висловив стурбованість тим, що чергова партія БТР у кількості 62 штук, які є невід'ємною частиною чинного на сьогоднішні контракту і вже прийняті іракською стороною, перебуває в порту Одеси, її з невідомих причин не відправляють іракській стороні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram