ГоловнаПолітика
Спецтема
Парламентские выборы

Машину кандидата в нардепи від КПУ закидали цеглою

Комуністи підозрюють у скоєному ПР.

Машину кандидата в нардепи від КПУ закидали цеглою
Фото: drive2.ru

Луганська обласна організація КПУ заявляє про те, що невідомі зловмисники закидали цеглою машину кандидата в народні депутати від КПУ (виборчий округ №112) Юрія Хохлова в Рубіжному Луганської області.

Про це розповів сам Хохлов.

За його словами автомобіль закидали цеглою в ніч на 30 серпня. Машина в цей час була порожньою.

"Усе сталося пізно ввечері і явно було сплановано заздалегідь. Про це можна судити хоча б з того, що новенькі цеглини молоді люди принесли із собою, оскільки поблизу немає ні одного будівництва, де їх можна було б узяти. Вони розбили вікна і, коли втікали, були помічені місцевими жителями", - прокоментував подію Хохлов.

Кандидат припускає, що били його машину принаймні двоє.

"Ми проаналізували ситуацію і спробували зрозуміти, хто і чому кидав каміння? З'ясувалося, що представники кандидата в народні депутати Юлії Іоффе, кандидата від

Партії регіонів, день перед тим обурювалися тим, що на зустрічі з їхнім кандидатом виборці не просто негативно висловлювалися на адресу регіонала, а підходили і консультувалися з різних питань із комуністами", - додав Хохлов.

Він також зазначив, що 30 серпня за цим фактом звернувся з відповідною заявою в Рубежанський міський відділ міліції і правоохоронці його заяву прийняли.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram