ГоловнаПолітика

ДПтС: Луценко буде сидіти зі спеціально підібраними в'язнями

У відомстві розповіли про умови утримання екс-голови МВС.

ДПтС: Луценко буде сидіти зі спеціально підібраними в'язнями
Фото: www.radiosvoboda.org

Екс-міністра внутрішніх справ України Юрія Луценка етапують у Менську виправну колонію №91 Чернігівської області через декілька днів.

Про це повідомили агентство в Державній пенітенціарній службі України.

"Луценка через кілька днів етапують у Менську колонію... Очікується, що це відбудеться наприкінці цього тижня або на початку наступного", - сказав агентству в четвер помічник голови Державної пенітенціарної служби Ігор Андрушко.

Він також розповів, в яких умовах утримуватимуть екс-голову МВС у колонії. За його даними, Луценко перебуватиме у блочному приміщенні з 3-4 іншими, спеціально підібраними в'язнями.

"Ю. Луценко буде міститися в блочному приміщенні, де передбачена спальна кімната, кімната для відпочинку, кухня, майстерня для роботи, душова. В майстерні в разі потреби можна виконувати різного роду роботи, наприклад, металообробку, деревообробку та ін.", - зазначає Андрушко.

Він також наголосив, що умови в Менській колонії відповідають усім необхідним нормам і стандартам: "Кімнати просторі, є телевізор, холодильник, пральна машина і плитка. Є також подвір'я для прогулянок".

Зазначимо, Менська виправна колонія №91 розташована в смт Макошине Чернігівської області. У колонії утримують колишніх співробітників правоохоронних органів: МВС, СБУ, митниці, суддів.

Раніше прес-служба Пенітенціарної служби повідомила, що в Менській колонії готують місце для Луценка.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram