ГоловнаПолітика

В Україні все контролюється диктатором Януковичем, - донька Тимошенко

Найближчим часом буде відправлено звернення в ЄСПЛ.

В Україні все контролюється диктатором Януковичем, - донька Тимошенко
Фото: EPA/UPG

Рішення Вищого спеціалізованого суду, який залишив вирок Юлії Тимошенко в "газовій справі" без змін, є ганебним і свідчить про відсутність в Україні справедливого правосуддя.

Про це донька екс-прем'єрки Євгенія Тимошенко заявила після засідання ВССУ, повідомляє прес-служба БЮТ.

"Відтепер більше ніхто в Україні не зможе отримати справедливого і правомірного рішення. Усе буде контролюватися диктатором Януковичем", - заявила Євгенія Тимошенко.

Вона також повідомила, що найближчим часом у Європейський суд з прав людини буде надіслано звернення про незаконне, з політичних мотивів, засудження Юлії Тимошенко режимом Президента Януковича, оскільки в українських судах справедливого правосуддя немає.

"Найближчим часом буде звернення до Європейського суду, де ми будемо шукати справедливості. В українських судах ми не знайшли справедливості, як не можуть знайти справедливості мільйони українців", - зазначила донька лідерки опозиції.

Нагадаємо, в середу, 29 серпня, Вищий спеціалізований суд з цивільних і кримінальних справ підтвердив вирок, винесений Тимошенко Печерським райсудом. Суд постановив, що рішення судів перших інстанцій є законними й оскарженню не підлягають.

Також нагадаємо, 28 серпня Європейський суд з прав людини перейшов до закритого режиму розгляду скарги Тимошенко про порушення її права на справедливий суд під час розгляду українськими судами скарг на порушення Генеральною прокуратурою справи проти неї щодо газових контрактів із Росією.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram