ГоловнаПолітика

Найбільше побачень у лікарні Тимошенко провела з Власенком

Екс-прем'єр проводить близько по дві зустрічі за один день.

Найбільше побачень у лікарні Тимошенко провела з Власенком
Фото: Макс Левин

Перебуваючи в ЦКЛ№ 5 (Харків) з 9 травня по 26 серпня, екс-прем'єр Юлія Тимошенко провела 148 зустрічей загальною тривалістю понад 226 годин, що в середньому становить близько двох зустрічей на день.

Про це повідомила прес-служба Державної пенітенціарної служби України.

Зокрема, екс-прем'єр зі своїми захисниками в ЦКЛ провела 94 зустрічі загальною тривалістю понад 175 годин. З іншими особами Тимошенко зустрілася 54 рази. Тривалість цих зустрічей становить майже 51 годину.

Найбільше побачень у неї відбулося з захисником Сергієм Власенком - 51 зустріч. Тривалість цих зустрічей становить понад 101 годину.

У прес-службі відомства зазначили, що дочка екс-прем'єра Євгенія Тимошенко відвідувала засуджену 30 разів і в сумі спілкувалася близько 56 годин.

З представниками іноземних держав за час проходження реабілітації в ЦКЛ, без урахування візитів німецьких лікарів, Тимошенко провела 17 зустрічей.

Нагадаємо, Вищий спеціалізований суд України з розгляду цивільних і кримінальних справ оголосить рішення щодо касації захисту екс-прем'єра Юлії Тимошенко на вирок у газовій справі 29 серпня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram