ГоловнаПолітика

Мороз перепросив за помилку шестирічної давності

Політик вважає, що СПУ не може входити в коаліцію з бізнесовими партіями.

Мороз перепросив за помилку шестирічної давності
Фото: most-dnepr.info

Колишній голова СПУ Олександр Мороз визнає свою помилку, яку допустив як лідер партії 2006 року, коли СПУ у Верховній Раді утворила коаліцію з Партією регіонів і КПУ.

Про це повідомили в прес-службі СПУ.

Мороз визнає, що "опозиційна партія, якою була і є Соціалістична партія України, не могла і не може входити в коаліцію з бізнесовими партіями. Саме тому спроба створити коаліцію з "Нашою Україною" і БЮТ 2006 року, як і створення коаліції з Партією регіонів і комуністами, була помилкою. Звинувачую в цій помилці винятково себе. Прошу вибачення в однопартійців і тих, хто покладає надії на нашу партію".

Також Мороз заявив, що він свідомо відійшов від керівництва партією.

Колишній голова СПУ вважає, що "послідовна боротьба за краще життя людей, за соціальну справедливість вимагає приходу до влади нових, чесних і енергійних політиків".

"Сьогодні Соціалістична партія йде на вибори до Верховної Ради очищеною від пристосуванців, оновленою, на чолі з молодими амбітними однодумцями і перспективним лідером партії - Петром Устенком", - зазначив Мороз і додав, що в списку СПУ немає олігархів і тих, хто чимось скомпрометував себе в очах людей.

"Я повністю довіряю новому керівництву і впевнений, що СПУ залишиться послідовною лівою політичною силою, яка буде боротися за справедливість, солідарність і демократичний соціалізм", - заявив Мороз.

Нагадаємо, Олександр Мороз має намір балотуватися в мажоритарному окрузі у Миронівському районі Київської області.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram