ГоловнаПолітика

Плавець Силантьєв, який балотується в Раду, заробив за рік 17 тис. грн

Доходи спортсмена складає лише зарплатня.

Плавець Силантьєв, який балотується в Раду, заробив за рік 17 тис. грн
Фото: Макс Левин

Плавець Денис Силантьєв, який балотується в Верховну Раду по округу №217 у Києві, минулого року заробив лише 16 тис. 851 грн.

Про це свідчать дані його декларації про доходи за 2011 рік, яка оприлюднена на сайті ЦВК.

Весь цей дохід є виключно зарплатою. Силантьєв не має жодного нерухомого майна і транспортного засобу. Ані копійки немає у спортсмена і на банківських рахунках. Силантьєв обіймає посаду директора центру навчання плаванню Деснянського району міста Києва.

Сім'я Силантьєва (дружина і син) виявилася також не дуже багатою. Зокрема, сім'ї спортсмена належить квартира 78,5 кв. м і авто Subaru Ilegacy (2004 року випуску). Щодо сукупних доходів, то, згідно з декларацією, 2011 року їх не було.

До того ж сім'я плавця заплатила 5 тис. 975 грн за утримання свого майна і 1 млн 100 тис. 101 грн - погашення основної суми позики.

Зазначимо, Денис Силантьєв - український плавець, призер Олімпійських ігор. Срібну олімпійську медаль він виборов на Сіднейській Олімпіаді-2000 в запливі на 200 метрів стилем батерфляй. 2002 року встановив не побитий і дотепер рекорд України на 200-метрівці батерфляєм - 1 хвилина 55,42 секунди.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram