ГоловнаПолітика

Обама: Україна зробила значний внесок у глобальний мир і стабільність

Президенти США й Австрійської Республіки привітали Януковича зі святом.

Обама: Україна зробила значний внесок у глобальний мир і стабільність
Фото: www.president.gov.ua

Президент Сполучених Штатів Америки Барак Обама привітав Президента України Віктора Януковича і народ України з Днем Незалежності. Про це йдеться в повідомленні прес-служби голови держави.

У листі керівникові Української держави президент США акцентував, що з моменту здобуття незалежності Україна зробила важливі кроки на шляху розвитку демократії та значний внесок у глобальний мир і стабільність.

"Незмінна відданість справі свободи та спільним цінностям є ключовим елементом нашого стратегічного партнерства", - наголосив Барак Обама.

"Ми залишаємося вірними співпраці з Вами в розвитку демократичних інститутів і верховенства права в Україні, у забезпеченні глобального миру та безпеки і в зміцненні зв'язків між українцями й американцями", - йдеться в листі президента США.

Також Президент України Віктор Янукович отримав привітання з Днем Незалежності від федерального президента Австрійської Республіки Хайнца Фішера.

"З нагоди Дня Незалежності України я хотів би особливо радо переказати Вам свої найщиріші вітання. Охоче користуюся цією нагодою, щоб передати Вам свої найкращі побажання щасливого майбутнього для народу України", - йдеться у привітанні федерального президента Австрії.

Нагадаємо, раніше Янукович отримав привітання з Днем Незалежності від Путіна.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram