ГоловнаПолітика
Спецтема
Парламентские выборы

Міліція підозрює кандидата від опозиції в замаху на вбивство

Затримання опозиціонера пов'язане з побутовим конфліктом, заявили в МВС.

Міліція підозрює кандидата від опозиції в замаху на вбивство

Міліція затримала в селищі Чорноморське (Крим) кандидата в народні депутати в окрузі №9 від Об'єднаної опозиції Ігоря Лесіва в рамках кримінальної справи за фактом замаху на умисне вбивство.

Про це УНН повідомило джерело в правоохоронних органах.

Повідомляють, що Ігор Лесів 19 серпня в селищі Чорноморське завдав кількох ножових поранень місцевому мешканцеві, приватному підприємцю Костянтинові Ахмедову.

За інформацією джерела, 2000 року в Лесіва народилася донька від колишньої співмешканки Лук'янцевої, яка зараз проживає в селищі Чорноморське з потерпілим Ахмедовим. Лесів, який 2004 року виїхав на постійне проживання до Києва, 19 серпня разом із дочкою гуляв у Чорноморську.

Як установило слідство, близько 9-ї години вечора він проводжав доньку додому і спробував зайти у квартиру, в якій вона живе разом з мамою та її співмешканцем Ахмедовим. Мати дівчинки не пустила батька в дім, і вони почали сваритися. Після того як із квартири вийшов Ахмедов, між чоловіками зав'язалася бійка.

За свідченнями потерпілого, кандидат-б'ютівець ударив його головою в обличчя, а потім завдав ударів ножем в обличчя і в груди. Бійку розборонили сусіди.

Потерпілого доправили в лікарню з діагнозом "різані рани губи, кута ока, вилиці і грудної клітки, закрита черепно-мозкова травма, струс мозку".

За фактом замаху на умисне вбивство Ахмедова було порушено кримінальну справу. 20 серпня за підозрою в скоєнні цього злочину кандидата в нардепи затримали.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram