ГоловнаПолітика

Донецький осередок "УДАРу" заявив про рейдерське захоплення партії

У політсилі вважають, що голову облорганізації партії виключили незаконно.

Донецький осередок "УДАРу" заявив про рейдерське захоплення партії
Фото: klichko.org

Рада Донецької облорганізації партії "УДАР" заявляє про фальсифікацію рішення ради про виключення з партії голови облорганізації Єгора Фірсова та усунення його від посади.

Про це повідомили в прес-службі обласної організації.

"Ні про яке легальне засідання ради, на якому нібито було прийнято рiшення про виключення Фірсова з партії в обласній організації невідомо", - сказали в прес-службі.

Заяву прес-служби поширили у зв'язку з появою в засобах масової інформації матеріалів про те, що рада облорганізації виключила Фірсова з партії і відправила його у відставку.

У прес-службі повідомили, що на рішенні стоїть "мокра" печатка, якою автори рішення не могли скористатися, оскільки вона міститься в сейфі, до якого має доступ тільки Фірсов.

"Це або підроблена печатка, або вони скористалися чистим бланком. Ідеться про спробу рейдерського захоплення партії. Партія регіонів зсередини намагається розколоти "УДАР". Тих людей, які зробили цю заяву, вдалося підкупити. Заява про виключення з партії незаконна. Людей, які зробили її, буде виключено з партії. Донецьку обласну організацію в цьому рішенні підтримують керівні органи в Києві", - вважають у прес-службі.

У партії впевнені, що в області проводять спеціальну операцію, спрямовану на розкол організації.

Рішення про нібито виключення Фірсова з партії представникам ЗМІ озвучив керівник виконавчого комітету облорганізації Руслан Бойко.

Крім того, Бойко заявив, що саме його призначили виконувачем обов'язки голови облорганізації.

Нагадаємо, 8 серпня на прес-конференції представник "УДАРу" в Центральній виборчій комісії Валерій Карпунцов заявив, що на кандидатів у депутати Верховної Ради від партії в мажоритарних округах у Донецькій області чинять адміністративний тиск.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram