ГоловнаПолітика

Юристи Тігіпка змогли довести, що футболіст Шевченко останні 5 років жив в Україні

Шевченко йде другим номером у списку "Україна - Вперед!".

Юристи Тігіпка змогли довести, що футболіст Шевченко останні 5 років жив в Україні
Фото: ukraina-vpered.com

У п'ятницю, 17 серпня, Київський Апеляційний адміністративний суд виніс рішення за позовом кандидата в народні депутати від Партії "Наша Україна" Артема Глущенка до Центральної виборчої комісії, яким підтвердив законність реєстрації ЦВК кандидатом у народні депутати України від Партії Наталії Королевської "Україна - Вперед!" Андрія Шевченка.

Про це повідомила його представник у судах в рамках виборчої кампанії, адвокат правової групи "Павленко і Побережнюк" Олександра Павленко, повідомляє Юрліга.

Варто зазначити, що під час президентської кампанії 2010 року Павленко була уповноваженим представником кандидата на посаду Президента України Сергія Тігіпка в Центральній виборчій комісії.

Сам віце-прем'єр і №3 виборчого списку Партії регіонів відгукується про юристів групи "Павленко і Побережнюк" так: "Молода, енергійна команда юристів, оперативно пропонує ефективні рішення у складних ситуаціях. Помітно виділяється на юридичному ринку своїм нестандартним і компетентним підходом".

Дійсно, довести, що 5 років тому Шевченко не мотався між "Челсі" та "Міланом", а безвилазно жив в Україні, можуть тільки люди, схильні до "нестандартних підходів".

Нагадаємо, 11 серпня  ЦВК зареєструвала 150 кандидатів у депутати, висунутих партією "Україна - Вперед!".

У першу п'ятірку списку увійшли лідер партії Наталія Королевська, футболіст Андрій Шевченко, актор Остап Ступка, колишній міністр охорони здоров'я (грудень 2010 - травень 2011 року) Ілля Ємець і ректор Київського національного лінгвістичного університету Роман Васько.

Раніше деякі ЗМІ вказували на невідповідність кандидатури Шевченка вимогам законодавства для реєстрації через те, що він не проживав протягом останніх 5 років в Україні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram