ГоловнаПолітика

Лікувальні процедури Тимошенко розширили

Лікарі відзначають позитивні зрушення в здоров'ї екс-прем'єра.

Лікувальні процедури Тимошенко розширили
Фото: Макс Левин

Лікар клініки "Шаріте" (Берлін, Німеччина) Анетт Рейсхауер розширила графік реабілітаційних процедур, призначених Юлії Тимошенко.

Про це заявила заступник начальника міжнародної комісії МОЗ, заступник начальника головного управління охорони здоров'я Харківської обладміністрації Галина Сіроштан журналістам у Центральній клінічній лікарні в Харкові.

За її словами, Рейсхауер 15 і 16 серпня відвідала Тимошенко й обстежила її.

У четвер Рейсхауер і представник лікарні Ірина Фурса, яка також працює з Тимошенко, обговорили з фахівцями комісії МОЗ питання подальшого лікування Тимошенко, режим її лікувальних процедур і перебування в лікарні.

"Відкориговано графік процедур і розширено ці процедури", - сказала Сіроштан.

Вона додала, що йдеться про загальнозміцнювальні процедури.

"Пані Анетт зазначає, що є позитивні зрушення в стані здоров'я Юлії Володимирівни, і сподівається, що якщо надалі своєчасно проводитимуть лікувальні заходи, які визначені програмою, то відбудеться поліпшення її стану здоров'я", - сказала Сіроштан.

Вона також зазначила, що Рейсхауер найближчим часом залишить Харків, проте з нею досягнуто домовленості, що через два-три тижні вона приїде знову.

За словами Сіроштан, українські лікарі обговорили з Рейсхауер можливість проведення періодичних відеоконференцій із фахівцями клініки "Шаріте" для коригування лікування Тимошенко.

Сіроштан також зазначила, що такі відеоконференції ще не проводили, і наголосила, що вони можуть відбуватися тільки за згодою Тимошенко.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram