ГоловнаПолітика

Андрій Шевченко розповів, що робитиме на депутатській посаді

Володар "Золотого м'яча" вважає, що спортивному вихованню дітей приділяється мало часу.

Андрій Шевченко розповів, що робитиме на депутатській посаді
Фото: ukraina-vpered.com

Андрій Шевченко, який балотується від партії Наталії Королевської "Україна - Вперед!", має намір закликати відомих спортсменів особисто популяризувати спорт серед вихованців спортивних клубів і дитячих спортшкіл.

Про це він заявив в Кременчуці під час відвідування разом з лідером партії Наталією Королевською молодіжної футбольної школи "Кремінь", повідомляє прес-служба партії "Україна - Вперед!".

На думку Шевченка, спортсмени своїм прикладом допоможуть популяризувати спорт в Україні.

"Я буду розмовляти з багатьма відомими спортсменами та футболістами про те, щоб кожен з них якомога більше часу проводив у спілкуванні з підростаючим поколінням, з тими, хто навчаються в спортшколах. Своїм прикладом мої колеги будуть надихати юних спортсменів, а молодь - вести активний здоровий спосіб життя", - зазначив він.

Шевченко зазначив, що нині в української молоді сформувалися неправильні пріоритети через те, що спортивному вихованню дітей приділяється мало часу. "Ми повинні зробити все, щоб наша нація була здоровою. І це буде одним з ключових пріоритетів у моїй політичній діяльності", - підкреслив він.

Відповідаючи на питання журналістів про те, чи буде він ефективним політиком, Шевченко сказав: "Я вірю в Україну, я патріот своєї країни. Я прийшов у політику, щоб зробити життя людей кращим. Яким я буду політиком - покаже час. І оцінювати мене будуть тільки люди".

Нагадаємо, ЦВК зареєстрував Шевченка кандидатом від партії "Україна - Вперед!". Раніше деякі ЗМІ вказували на невідповідність кандидатури Шевченка до вимог законодавства для реєстрації через те, що він не проживав протягом останніх 5 років в Україні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram