ГоловнаПолітика
Спецтема
Парламентские выборы

У Ніжині кандидат у нардепи агітує гарячою водою

Комунальники кажуть, що просили Куровського допомогти в іншому.

У поштових скриньках у місті Ніжині Чернігівської області з'явилися оголошення про те, що гарячу воду в житлові будинки подали завдяки кандидатові-мажоритарнику.

Про це в середу повідомляє газета "Високий вал".

В оголошенні зазначено, що городяни, які все літо просиділи без гарячої води, повинні дякувати за її появу кандидатові-мажоритарнику в окрузі №209 Іванові Куровському. На листівці стоїть підпис "Адміністрація ВАТ "НіжинТеплоМережі".

Листівку виявили в поштовій скриньці в окрузі депутата міськради Сергія Охонька, який ішов до міськради від партії "Батьківщина". Нещодавно він став довіреною особою кандидата в депутати Куровського.

"Це ініціатива тепломереж. Якщо підписана "Тепломережа", то вони й розносять ці листівки. Я в курсі, що Іван Іванович займається цим питанням. Дай Боже, з його допомогою буде відновлено постачання гарячої води", - прокоментував Охонько.

На питання, яким чином Куровський допоміг відновити гаряче водопостачання, довірена особа не відповіла. Утім, Охонько зазначив, що "питання він повирішував" і "Тепломережа" йому зобов'язана".

"Це не агітаційний матеріал, і займається цим "Тепломережа", - запевнив Охонько.

Зі свого боку,

керівник "НіжинТеплоМереж" Сергій Чепурний заявив: "До цієї листівки ми жодного стосунку не маємо".

"Чесно кажучи, ми зверталися до депутата Куровського з проханням посприяти у вирішенні питання про погашення різниці в тарифах. Листи ми направляли, такий самий лист направляв і Ніжинський міськвиконком. Але я не знаю, мало це який вплив чи ні. Відповіді я не отримав ні від нього, ні від його оточення. Тому сказати про це нічого не можу", - зазначив Чепурний.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram