ГоловнаПолітика

Суд щодо Тимошенко знову перенесли

Суддя оголосив перерву до 11 вересня.

Суд щодо Тимошенко знову перенесли
Фото: Дмитрий Неймырок/most-kharkov.info

У Київському районному апеляційному суді Харкова пройшло чергове засідання у справі про діяльність корпорації "Єдині енергетичні системи України" щодо екс-прем'єрки Юлії Тимошенко.

Як передає кореспондент ІА "МІСТ-Харків", засідання почалося без Тимошенко.

У залі присутні захисники екс-прем'єрки: народні депутати Сергій Власенко й Андрій Кожем'якін, адвокат Олександр Плахотнюк і донька Євгенія Тимошенко, а також прокурори Лобач, Калита, Капінос і Чупко.

"Підсудна Тимошенко відсутня, перебуває у стаціонарі ЦКЛ №5. Вона подала заяву про відмову від участі в судовому засіданні за станом здоров'я", - повідомив суддя Костянтин Садовський.

Також Садовський повідомив, що ЦКЛ №5 і Качанівська виправна колонія відповіли судові на запити про можливість проведення відеоконференції. "У зв'язку із цим суд постановив задовольнити клопотання прокурорів про відправлення письмового запиту Юлії Тимошенко про її згоду брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції", - заявив Садовський.

Він оголосив перерву в судовому засіданні до 11 вересня 2012 року.

Як повідомляли раніше, під будівлею суду проходять мітинги прихильників і противників Юлії Тимошенко. На площі Руднєва зібралося близько 3 тисяч осіб з обох сторін.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram