ГоловнаПолітика
Спецтема
Парламентские выборы

Житомирський губернатор виділив 700 тис. грн. на висвітлення своєї діяльності

Переможцями тендеру вибрали 28 газет області.

Житомирський губернатор виділив 700 тис. грн. на висвітлення своєї діяльності
Сергей Рыжук
Фото: http://zhitomir.info

Житомирська обдержадміністрація, яку очолює Сергій Рижук, витратить іще 716 тис. грн. з обласного бюджету на висвітлення своєї діяльності.

Про це повідомили в Міністерстві економіки та торгівлі.

Так, унаслідок проведеного тендера ГУ інформації та комунікацій із громадськістю Житомирської ОДА уклало договори з представниками місцевих друкованих ЗМІ на висвітлення своєї діяльності в період із серпня по грудень 2012 року.

Переможцями тендера вибрали 28 газет Житомирської області, які отримають за свої послуги 716 тис. гривень. Так, редакція газети "Житомирщина" отримає 200 тис. грн, ТОВ "Видавництво і телерадіокомпанія" "Редакція газети "Відлуння" - 100 тис. грн. І ще 26 газет по 16 тис. гривень.

Я пропоную розподілити ці кошти між депутатами обласної ради. Адже кожен із депутатів також працює на своєму окрузі і теж повинен допомагати людям

— голова регламентної комісії Руслан Годований про розподіл 200 тисяч гривень депутатам на работу в округах

Раніше ЗМІ повідомляли, що Житомирська ОДА закупила послуги у сфері радіомовлення і телебачення на 589 тис. грн із висвітлення своєї діяльності в серпні-грудні 2012 року.

Нагадаємо, губернатор Житомирської області Сергій Рижук балотуватиметься до Верховної Ради в мажоритарному окрузі №62 (округ у Житомирі) від Партії регіонів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram