ГоловнаПолітика

Клюєв: ПР скрупульозно відбирала своїх кандидатів

Голова виборчого штабу ПР прокоментував рішення ЦВК.

Клюєв: ПР скрупульозно відбирала своїх кандидатів
Фото: www.golosua.com

Партія регіонів скрупульозно поставилася до підбору кандидатів як за списком, так і в мажоритарних округах.

Про це голова виборчого штабу Партії регіонів Андрій Клюєв сказав журналістам після рішення Центральної виборчої комісії про реєстрацію кандидатів у депутати від ПР.

"Ми скрупульозно і протягом тривалого часу займалися підбором кандидатур у депутати. У нас у різних галузях зібрані справжні професіонали, які зможуть забезпечити продовження виконання курсу Президента України Віктора Януковича", - сказав він.

Клюєв зазначив, що впевнений у перемозі Партії регіонів на майбутніх виборах.

Ми скрупульозно і протягом тривалого часу займалися підбором кандидатур у депутати. У нас у різних галузях зібрані справжні професіонали, які зможуть забезпечити продовження виконання курсу Президента України Віктора Януковича

— Андрій Клюєв

Він також зазначив, що незважаючи на те, що у виборчому списку партії в багатомандатному окрузі залишилися вільними 118-те і 128-ме місця після відмови відповідних кандидатів брати участь у виборах, партія не буде заповнювати їх новими людьми.

Крім того, факт, що партія висуває кандидатів у 216 із 225 мажоритарних округів, пов'язаний із тим, що на 9 округах, які залишилися, не було знайдено достойних кандидатів від Партії регіонів, які користувалися б популярністю на цих територіях.

При цьому голова виборчого штабу ПР повідомив, що рішення про підтримку на цих округах самовисуванців партія ухвалить після ретельного аналізу кандидатів і ситуації в округах.

Нагадаємо, сьогодні ЦВК зареєструвала 216 кандидатів від ПР у мажоритарних округах і 223 кандидати за партійним списком.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram