ГоловнаПолітика

Балога не згідний із вектором розвитку держави

Політик застеріг владу від використання адмінресурсу на виборах.

Балога не згідний із вектором розвитку держави
Фото: www.segodnya.ua

Міністр надзвичайних ситуацій, один з лідерів партії "Єдиний центр" Віктор Балога не вважає, що країна рухається в правильному напрямку за нинішнього керівництва.

Про це він сказав в інтерв'ю "Коммерсантъ-Украина".

"Як діючий член уряду, скажу, що я хотів би бачити рух країни в набагато більш правильному напрямку, ніж те, що в нас є сьогодні. Я хочу, щоб думка влади збігалася з думкою суспільства. Зараз я такої гармонії не бачу", - зазначив Балога.

Утім, міністр попросив не вважати ці слова критикою діючої влади.

Можу вам сказати: я ніколи не буду учасником виборчого об\'єднання, де буде "Батьківщина". Ніколи. Тому що в мене зовсім інші принципи. Вони себе називають опозицією, але просто хочуть повернути собі владу. Не більше. А що я працюю у владі, то я ж не в рабство пішов. Працюю на запрошення Президента

— Віктор Балога

"Хіба це критика? Це побажання, щоб люди ставилися позитивно і до діючого президента, і до уряду, незалежно від того, на заході вони живуть чи на сході. Тож я не критикую", - сказав він.

Лідер ЄЦ, який балотується до парламенту в Закарпатській області, також застеріг владу від використання адмінресурсу на виборах.

"Якщо хтось дорогою втратить розум і захоче використовувати адміністративний ресурс, я обіцяю - про це дізнається весь світ. Не думаю, що хтось наважиться це зробити", - заявив він.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram