ГоловнаПолітика
Спецтема
Парламентские выборы

Аваков мріє повернутися додому

Очікує рішення ЦВК про реєстрацію виборчого списку Об'єднаної опозиції.

Аваков мріє повернутися додому
Фото: w.mediaport.ua/

Голова харківського осередку "Батьківщини" Арсен Аваков, який нині перебуває в Італії, заявляє, що має намір повернутися в Україну, тільки-но буде така можливість.

"Щойно завершиться кримінальне переслідування щодо мене, тільки-но отримаю судове рішення, відразу ж додому. Додому вже дуже хочеться", - сказав Аваков.

Він зазначив, що зараз чекає на рішення ЦВК про реєстрацію виборчого списку Об'єднаної опозиції, в якому він під 24-м номером.

Аваков також зазначив, що залишається безпосереднім координатором діяльності харківського відділення партії "Батьківщина".

"Ставлю на стіл три комп'ютери, включаю 6 видів зв'язку та розмовляю. Думаю, що половину з них прослуховують, так і працюю. Така країна в нас, такі методи роботи", - розповів він.

Нагадаємо, проти Авакова порушено кримінальну справу. Його оголосили в міжнародний розшук, а суд обрав йому запобіжний захід у вигляді взяття під варту.

Наприкінці березня Арсена Авакова затримали в Італії. 12 квітня суд у Римі прийняв рішення звільнити колишнього харківського обласного керівника з-під варти. Хоча Аваков і перебуває в Італії, політичного притулку в цій країні він поки що не просив.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram