ГоловнаПолітика

Одеським "мажоритарникам" від ПР пригрозили виключенням із партії

Керівництво обласної парторганізації обіцяє вивчити ситуацію.

Одеським "мажоритарникам" від ПР пригрозили виключенням із партії
Фото: Макс Левин

Керівництво Одеської облорганізації Партії регіонів пригрозило членам партії, які планують самостійно йти на вибори у "мажоритарці", виключенням із лав ПР.

Про це повідомили в прес-службі обласної організації ПР.

Зокрема, заступник голови Одеської облорганізації ПР Олег Майборода нагадав, що "окремі члени Партії регіонів заявили про бажання висунути свої кандидатури на виборах до Верховної Ради України самостійно в мажоритарних округах Одеської області, діючи врозріз із рішенням партійного з'їзду".

"Ми уважно відстежуємо ситуацію і не допустимо, щоб на одному мажоритарному окрузі між собою конкурували два і більше членів Партії регіонів", - зазначив Майборода.

Заступник голови облорганізації ПР застеріг однопартійців, що "після завершення реєстрації відбудеться засідання виконкому Одеської обласної організації Партії регіонів. І ті члени партії, які зареєструються кандидатами врозріз із рішенням партійного з'їзду, хто піде на вибори самовисуванням врозріз із думкою керівництва партії, будуть виключені з її лав за порушення партійної дисципліни".

Зазначимо, про свій намір балотуватися в парламент від Ізмаїльського мажоритарного округу №143, всупереч підтримці Партією регіонів Юрія Крука, колишнього депутата ВР від БЮТ, заявив керівник облуправління МНС в Одеській області та депутат облради, лідер Асоціації болгар України Володимир Боделе.

В Арцизькому окрузі №142, де ПР висунула своїм кандидатом-"мажоритарником" нинішнього народного депутата Ігоря Плохого, має намір балотуватися депутат Одеської обласної ради Антон Кіссе.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram