ГоловнаПолітика

"Свобода" подала у ЦВК свої списки

У партії запевняють, що всі кандидати пройшли внутрішню люстрацію.

"Свобода" подала у ЦВК свої списки
Фото: http://transkarpatia.net

Партія "Свобода" 6 серпня подала у Центральну виборчу комісію списки своїх кандидатів у мажоритарці та передвиборну програму.

Про це повідомляє прес-служба ВО "Свобода".

Як сказано в повідомленні, передвиборна програма об'єднання "Своя влада - Своя власність - Своя гідність на СВОїй, БОгом ДАній землі" містить ключові положення Програми захисту українців - основного програмного документа ВО "Свобода".

Програмою передбачено "побудову могутньої Української Держави на принципах соціальної та національної справедливості".

"Для досягнення цієї мети необхідно виконати два завдання: І. Негайно законними методами усунути від влади режим Януковича, ліквідувати наслідки його правління і не допустити реваншу олігархічної диктатури. ІІ. Втілити в життя чіткий план всеохопних докорінних перетворень у державі за принципом: Своя влада - Своя власність - Своя гідність", - наголошено в програмі.

Окрім того, "Свобода" направила в ЦВК партійний список із 225 кандидатів у народні депутати, а також перелік 35 "свободівців", які будуть балотуватися в мажоритарних округах.

Партія Олега Тягнибока наголошує, що "всі кандидати в народні депутати від ВО "Свобода" пройшли процедуру внутрішньої люстрації".

Нагадаємо, раніше повідомляли, що ВО "Свобода" затвердила своїх кандидатів і передвиборну програму на з'їзді 1 серпня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram