ГоловнаПолітика

Рухівець обізвав Литвина повією

"Литвинівець" в облраді Анатолій Дейнека заявив про вихід з фракції і партії.

Рухівець обізвав Литвина повією
Фото: www.mediaport.ua

Депутат Львівської облради від Народного руху України Святослав Шеремета вважає спікера Верховної Ради Володимира Литвина повією.

Про це він заявив на позачерговій сесії Львівської обласної ради з приводу підписання спікером закону про мовну політику.

"Литвин - це повія і він підписав цей закон, вірити Литвину не можна", - сказав він.

Інші депутати від опозиційних партій погодилися з цією тезою і додали в своїх виступах, що взамін за підпис Литвин зберіг пост спікера, а також "виторгував" для своїх однопартійців місця в списку Партії регіонів.

Водночас лідер фракції Народної партії у Львівській обласній раді Анатолій Дейнека заявив на сесії про вихід з фракції і партії на знак протесту проти підписання Литвином закону про мовну політику.

На сесії депутати ухвалили звернення до українського народу з приводу підписання антиукраїнського мовного закону.

"Закон Ківалова-Колесніченка насправді свідомо розпалює міжнаціональну ворожнечу в Україні, що є кримінальним злочином. Закликаємо майбутню проукраїнську більшість у парламенті ліквідувати ганебні наслідки правління режиму в сфері законодавства, внутрішньої і зовнішньої політики і, перш за все, в гуманітарній сфері", - говориться в документі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram