ГоловнаПолітика

У ЦВК уже подали документи 574 мажоритарники

Подача документів триватиме до 9 серпня включно.

У ЦВК уже подали документи 574 мажоритарники

За три дні прийому документів (30 липня - 1 серпня) ЦВК прийняла документи для подальшої реєстрації від 574 осіб для реєстрації в мажоритарних округах.

Про це повідомила прес-служба комісії.

Із них 254 - самовисуванці; 320 - висуванці від політичних партій.

Так, у мажоритарних округах зареєстрували своїх представників партії "Народна ініціатива" - 8 осіб, Молодіжна партія - 10 осіб, "Блочна партія" - 1 особа, партія "Родина" - 2 особи.

Комуністична партія України зареєструвала 223 кандидати, партія "Єдиний центр" - 9, Українська національна консервативна партія - 6, партія "Реформи і порядок" - 1, "Велика Україна" - 1.

Крім того, Народна партія висунула 24 кандидати, партія "Правда" - 1, Інтернет партія України - 1, Молодіжна партія - 6, Соціалістична партія - 10, "Єдина Родина" - 1, Українська народна партія - 1, "Молодь до влади" - 1, Народний рух України - 2, "Солідарність жінок України" - 11.

Також 31 липня було прийнято виборчий список кандидатів і відповідні документи від Комуністичної партії України для подальшої реєстрації в загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі, нагадали в ЦВК.

Висування кандидатів політичними партіями за партійними списками в одномандатних округах триватиме до 9 серпня включно.

Ухвалення рішень про реєстрацію (відмову в реєстрації) кандидатів у депутати в загальнодержавному виборчому окрузі та в одномандатних виборчих округах

ЦВК завершить 18 серпня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram