ГоловнаПолітика

"Наша Україна" назвала першу п'ятірку. Ульянченко у список не потрапила (Оновлено)

Соратницю Ющенка замінили екс-міністром юстиції.

"Наша Україна" назвала першу п'ятірку. Ульянченко у список не потрапила (Оновлено)
Фото: www.segodnya.ua

Партія "Наша Україна" затвердила першу п'ятірку виборчого списку партії.

Список очолив Віктор Ющенко.

У першу п'ятірку списку також увійшли лідер УНП Юрій Костенко, члени "Нашої України" Олексій Івченко та Ірина Ваннікова. Замикає п'ятірку голова політради партії Сергій Бондарчук.

Далі йдуть Михайло Дорошенко, лідер КУН Степан Брацюнь, представник УНП Ярослав Джоджик, Зіновій Шкутяк, Григорій Омельченко.

Також у першій тридцятці представник УНП Олександр Клименко, Ярослав Ющенко, Валентина Руденко, Віктор Павлюк, Андрій Давиденко, Марія Олійник, Лілія Григорович.

Делегати з'їзду виключили кандидатуру Віри Ульянченко з виборчого списку і включили в нього Миколу Оніщука.

Представляючи виборчий список, Ющенко зазначив, що завдання мінімум - провести в парламент хоча б 30 представників партії за загальнонаціональним виборчим округом і стільки само від мажоритарних округів.

Повідомляють також, що з'їзд "Нашої України" затвердив і списки мажоритарників.

Тим часом, як повідомляє "Главком", кореспонденту якого вдалося потрапити на з'їзд, делегати спочатку не підтримали список кандидатів - для цього не вистачило голосів. Пізніше на голосування поставили питання про переголосування списку, однак делегати не підтримали і це рішення.

Як повідомляють, утомлені делегати з'їзду, який почався ще о 14:00, почали розходиться, не дочекавшись затвердження списків і його закінчення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram