ГоловнаПолітика

Автор фільму про Лук'янівське СІЗО вирішив піти в депутати

Ціла низка журналістів висунули свої кандидатури на вибори ВР.

Автор фільму про Лук'янівське СІЗО вирішив піти в депутати

Ціла низка українських журналістів висунули свої кандидатури на вибори до Верховної Ради.

Так, автор скандального фільму про Лук'яніське СІЗО, журналіст телеканалу ТВi Костянтин Усов балотуватиметься по 134-му мажоритарному округу в Одеській області від Об'єднаної опозиції, яка оприлюднила свої списки.

Представником опозиції стане також журналіст Тетяна Чорновіл, яка буде балотуватися по 120-му округу у Львівській області, а колишній журналіст, нардеп Андрій Шевченко йде в Раду за списком - під 33-м номером.

Раніше також повідомляли, що в Раду мають намір балотуватися телеведуча Наталія Розинська (від Радикальної партії Олега Ляшка по мажоритарному округу в Шевченківському районі Києва) і колишня телеведуча, адвокат Тетяна Монтян (самовисування по 212-му мажоритарному округу в Дарницькому районі Києва).

Також про намір йти в депутати заявляла телеведуча Рена Назарова (від партії УДАР по округу в Києві) та генпродюсер телеканалу ZIK Дмитро Добродомов (від партії УДАР по округу в Львівській області), автор продюсерського центру "Закрита зона", народний депутат Володимир Ар'єв (по округу в Києві).

Нагадаємо, сьогодні відбувся з'їзд Об'єднаної опозиції, на якому були узгоджені списки депутатів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram